Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Marinada qoyulmuş qızılbalıq

Dəniz məhsulları fransız mətbəxində əhəmiyyətli rol oynayır. Marinada qoyulmuş qızılbalıq həm sağlamlıq üçün yaxşıdır, həm də ecazkar dada malikdir.

Hazırlıq addımları

  • Marinadın inqrediyentlərini qarışdırın, əmələ gəlmiş qarışığı qızılbalığın üstünə tökün, sonra isə onu bir neçə saata soyuducuya qoyun.
  • Mərcini istiot dənələri, sarımsaq və dəfnə yarpağı ilə bişirin, sonda duzu qatın. Bişirilmiş mərci bərk qalmalıdır.
  • Kökü bir az suda qaynadın, qurudun və soyuq suya qoyub soyudun ki, bərk qalsın.
  • Mərcini, kökü, şalot soğanını və sousu qarışdırın. Bir müddət gözləyin ki, dadlar bir birinə qarışsın.
  • Qızılbalığı marinaddan çıxardın, qurudun, nazik dilimlərə doğrayın.
  • Süfrəyə verilmə: Dilimləri boşqaba düzün, üstünü mərci salatı ilə örtün.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Marinada qoyulmuş qızılbalıq
3 nəfər 45 deq çox Orta
İNGREDİYENTLƏR
  • 100 q yaşıl mərci
  • 3 tikə sümüklərdən təmizlənmiş təzə qızılbalıq
  • 1 şalot soğanı
  • 1 sarımsaq dişi
  • 3 qara istiot dənəsi
  • dəfnə yarpağı
  • Sous:
  • 1 ½ yemək qaşığı soya sousu
  • 1 yemək qaşığı yağ
  • bir çimdik doğranılmış zəncəfil
  • bir çimdik vasabi tozu
  • kublara doğranılmış şalot soğanı
  • Marinad:
  • ½ stəkan su
  • ¼ stəkan limon şirəsi
  • ½ stəkan yüngül soya sousu
  • bir çimdik doğranılmış zəncəfil
  • bir böyük çimdik vasabi tozu
  • doğranılmış sarımsaq dişi
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Marinadın inqrediyentlərini qarışdırın, əmələ gəlmiş qarışığı qızılbalığın üstünə tökün, sonra isə onu bir neçə saata soyuducuya qoyun.

  • Addım 2

    Mərcini istiot dənələri, sarımsaq və dəfnə yarpağı ilə bişirin, sonda duzu qatın. Bişirilmiş mərci bərk qalmalıdır.

  • Addım 3

    Kökü bir az suda qaynadın, qurudun və soyuq suya qoyub soyudun ki, bərk qalsın.

  • Addım 4

    Mərcini, kökü, şalot soğanını və sousu qarışdırın. Bir müddət gözləyin ki, dadlar bir birinə qarışsın.

  • Addım 5

    Qızılbalığı marinaddan çıxardın, qurudun, nazik dilimlərə doğrayın.

  • Addım 6

    Süfrəyə verilmə: Dilimləri boşqaba düzün, üstünü mərci salatı ilə örtün.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description