Hazırlıq addımları
-
3 stəkan günəbaxan yağını qızdırın. Düyü əriştəsini qırın. İsti yağa əriştənin kiçik hissələrini atın. Əriştə qəhvəyi rəng alan kimi, dərhal çıxarın. Hazır əriştəni qurutmaq üçün kağız dəsmal üzərinə qoyun
-
Yumurtaları çırpın, sonra isə, onları zolaqlar əmələ gəlməsi üçün qaynar günəbaxan yağına tökün. Onları yağdan çıxarın və doğrayın.
-
Tofunu yaxşıca qızardın.
-
Tavada az miqdarda günəbaxan yağı saxlayın və onda turşuya qoyulmuş sarımsaq və arpacıq soğanı qızardın.
-
Donuz ətini kəsin və qızardın
-
Krevetləri təmizləyin, doğrayın və qızardın. Tofudan başqa bütün tərkib hissələrini qarışdırın və boşqaba qoyun.
-
Sous üçün bütün maddələri həmcins kütlə alınana qədər qarışdırın.
-
Əriştəni yaşıl soğan, çili və tofu ilə bəzədilmiş şəkildə süfrəyə verin. Hər kəs yemək zamanı əriştənin üzərinə tökə bilsin deyə, sousu kiçik bir qabda süfrəyə verin.