Mi krob - işə yemək

Bu, həm qəlyanaltı, həm də əsas yeməyə qarnir ola biləcək çox sadə yeməkdir. Taylılar Mi krobu daha çox işdə yeyirlər

Hazırlıq addımları

  • 3 stəkan günəbaxan yağını qızdırın. Düyü əriştəsini qırın. İsti yağa əriştənin kiçik hissələrini atın. Əriştə qəhvəyi rəng alan kimi, dərhal çıxarın. Hazır əriştəni qurutmaq üçün kağız dəsmal üzərinə qoyun

  • Yumurtaları çırpın, sonra isə, onları zolaqlar əmələ gəlməsi üçün qaynar günəbaxan yağına tökün. Onları yağdan çıxarın və doğrayın.

  • Tofunu yaxşıca qızardın.

  • Tavada az miqdarda günəbaxan yağı saxlayın və onda turşuya qoyulmuş sarımsaq və arpacıq soğanı qızardın.

  • Donuz ətini kəsin və qızardın

  • Krevetləri təmizləyin, doğrayın və qızardın. Tofudan başqa bütün tərkib hissələrini qarışdırın və boşqaba qoyun.

  • Sous üçün bütün maddələri həmcins kütlə alınana qədər qarışdırın.

  • Əriştəni yaşıl soğan, çili və tofu ilə bəzədilmiş şəkildə süfrəyə verin. Hər kəs yemək zamanı əriştənin üzərinə tökə bilsin deyə, sousu kiçik bir qabda süfrəyə verin.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Mi krob - işə yemək
4 nəfər 30-45 dəq Asan
İNGREDİYENTLƏR
  • Mi Krob:
  • 170 q düyü əriştəsi
  • 2 yumurta
  • 3 x.q. xırda doğranmış turşu
  • 3 x.q. döyülmüş arpacıq soğan (kiçik qırmızı soğanlar)
  • sarımsaq120 q
  • donuz əti 120 qram
  • təzə krevet 3 stəkan günəbaxan yağı
  • Sous:
  • 1 pomidor
  • 2 ç.q. tamarinad konsentratı
  • 1 ç.q. laym şirəsi
  • 2 ç.q. şəkər
  • 1 ç.q. limon qabığı
  • 1 ç.q. balıq sousu
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    3 stəkan günəbaxan yağını qızdırın. Düyü əriştəsini qırın. İsti yağa əriştənin kiçik hissələrini atın. Əriştə qəhvəyi rəng alan kimi, dərhal çıxarın. Hazır əriştəni qurutmaq üçün kağız dəsmal üzərinə qoyun

  • Addım 2

    Yumurtaları çırpın, sonra isə, onları zolaqlar əmələ gəlməsi üçün qaynar günəbaxan yağına tökün. Onları yağdan çıxarın və doğrayın.

  • Addım 3

    Tofunu yaxşıca qızardın.

  • Addım 4

    Tavada az miqdarda günəbaxan yağı saxlayın və onda turşuya qoyulmuş sarımsaq və arpacıq soğanı qızardın.

  • Addım 5

    Donuz ətini kəsin və qızardın

  • Addım 6

    Krevetləri təmizləyin, doğrayın və qızardın. Tofudan başqa bütün tərkib hissələrini qarışdırın və boşqaba qoyun.

  • Addım 7

    Sous üçün bütün maddələri həmcins kütlə alınana qədər qarışdırın.

  • Addım 8

    Əriştəni yaşıl soğan, çili və tofu ilə bəzədilmiş şəkildə süfrəyə verin. Hər kəs yemək zamanı əriştənin üzərinə tökə bilsin deyə, sousu kiçik bir qabda süfrəyə verin.