Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Pizza bütün dünyada sevilən yemək

Bu gün pizzanı planetin bütün guşələrində yeyirlər. Zövqdən asılı olaraq, pizza nazik, orta və ya qalın xəmir üzərində hazırlana bilər.

Hazırlıq addımları

  • Xəmir üçün unu masa üzərində ələmək lazımdır. Yaranmış topada dərinlik açın və ora maya parçalarını qoyun, zeytun yağını tökün və bir çimdik duz atın.

  • Su əlavə edin və xəmir həmcins kütləyə çevrilənə qədər əllə yoğurmaq. Xəmiri un səpilmiş kasaya qoyun, üzərindən un səpin və xəmirin qalxması üçün yarım saatlıq isti yerə qoyun.

  • Bolqar bibərindən tumları çıxartmaq və onu nazik hissələrə doğrayın. Sarımsaqla birlikdə zeytun yağında 15 dəqiqə ərzində zəif odda qızardın.

  • Pomidorları bir neçə saniyəlik qaynar suya salın, qabıqlarını çıxarmaq belə daha asan olacaq. Təmizləyin, tumlarını çıxarın və doğrayın. Zeytunla birlikdə bolqar bibərinə əlavə edin, hamısını qarışdırın.

  • Xəmiri 4 hissəyə bölün. Hər birindən yumru kökələr düzəldin və onları əvvəlcədən zeytun yağı çəkilmiş folqanın üzərinə qoyun.

  • Kökələrin üzərinə içlik qoyun, üzərinə rəndələnmiş pendir və kəklikotu səpin. Üzərinə zeytun yağı səpin və 15-20 dəqiqəyə 20-yə qədər qızdırılmış sobaya göndərin

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Pizza bütün dünyada sevilən yemək
2 nəfər 45 deq çox Orta
İNGREDİYENTLƏR
  • <p><a href="https://bonduelle.az/m-hsul/tumlu-yasil-zeytun">1 konserva (300 q) tumlu/tumsuz yașil zeytun Bonduelle</a></p>
  • <p>4 pomidor</p>
  • <p>3 m&uuml;xtəlif rəngli bolqar bibəri</p>
  • <p>1 &ccedil;ay qaşığı kəklikotu</p>
  • <p>2 diş sarımsaq</p>
  • <p>1 qaşıq zeytun yağı</p>
  • <p>2 qaşıq rəndələnmiş pekkorion pendiri</p>
  • <p>Xəmir: 400 q un 25 q maya 200 ml isti su 2 qaşıq zeytun yağı, duz, yağlama &uuml;&ccedil;&uuml;n yağ</p>
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Xəmir üçün unu masa üzərində ələmək lazımdır. Yaranmış topada dərinlik açın və ora maya parçalarını qoyun, zeytun yağını tökün və bir çimdik duz atın.

  • Addım 2

    Su əlavə edin və xəmir həmcins kütləyə çevrilənə qədər əllə yoğurmaq. Xəmiri un səpilmiş kasaya qoyun, üzərindən un səpin və xəmirin qalxması üçün yarım saatlıq isti yerə qoyun.

  • Addım 3

    Bolqar bibərindən tumları çıxartmaq və onu nazik hissələrə doğrayın. Sarımsaqla birlikdə zeytun yağında 15 dəqiqə ərzində zəif odda qızardın.

  • Addım 4

    Pomidorları bir neçə saniyəlik qaynar suya salın, qabıqlarını çıxarmaq belə daha asan olacaq. Təmizləyin, tumlarını çıxarın və doğrayın. Zeytunla birlikdə bolqar bibərinə əlavə edin, hamısını qarışdırın.

  • Addım 5

    Xəmiri 4 hissəyə bölün. Hər birindən yumru kökələr düzəldin və onları əvvəlcədən zeytun yağı çəkilmiş folqanın üzərinə qoyun.

  • Addım 6

    Kökələrin üzərinə içlik qoyun, üzərinə rəndələnmiş pendir və kəklikotu səpin. Üzərinə zeytun yağı səpin və 15-20 dəqiqəyə 20-yə qədər qızdırılmış sobaya göndərin

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description