Pomidoru və şüyüdlü yaşıl lobya

Bol şüyüd və sarımsaqlı isti lobyalı yemək! Çox sadə və dadlı. Süfrəyə həm qəlyanaltı, həm də əsas yemək kimi verilə bilər.

Hazırlıq addımları

  • Sarımsağı iri-iri dilimləyin və tavada zeytun yağında qızardın, nazik doğranmış bolqar bibərini əlavə edin. Duz, istiot və dondurulmuş yaşıl lobyanı əlavə edib qızardın.

  • İkiyə böldüyünüz çerri pomidorlarını, tərəvəz bulyonunu əlavə edib, 4-5 dəqiqə buğda bişirin. Sonda doğranmış şüyüdü əlavə edin.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Pomidoru və şüyüdlü yaşıl lobya
2 nəfər 15-30 dəq Asan
İNGREDİYENTLƏR
  • 1 paket (400 q) doğranmış yaşıl lobya Bonduelle
  • 10 ədəd çerri pomidoru
  • 1 ədəd bolqar bibəri
  • 4 diş sarımsaq
  • 1 dəstə şüyüd
  • 1 stəkan tərəvəz bulyonu
  • 5 x.q. zeytun yağı
  • noxud cücərtiləri
  • qara duz
  • duz
  • istiot
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Sarımsağı iri-iri dilimləyin və tavada zeytun yağında qızardın, nazik doğranmış bolqar bibərini əlavə edin. Duz, istiot və dondurulmuş yaşıl lobyanı əlavə edib qızardın.

  • Addım 2

    İkiyə böldüyünüz çerri pomidorlarını, tərəvəz bulyonunu əlavə edib, 4-5 dəqiqə buğda bişirin. Sonda doğranmış şüyüdü əlavə edin.