Puçero - ət qulyaşı

Bu qulyaş müxtəlif növ ət və tərəvəzlərdən hazırlanır, onu bir qazanda pörtlətmək lazımdır. Argentina sakinləri əti, bulyonu və tərəvəzləri ayrıca yeyirlər.

Hazırlıq addımları

  • Böyük qazanda 5 litr duzlanmış su qaynadın, dörd hissəyə ayrılmış soğan, kəvər soğan, qara istiot və mal əti əlavə edin. 45 dəqiqə bişirin.

  • Sonra həmin qazana toyuğun döş ətini, donuzun döş ətini, sosiskaları, kub şəklində doğranmış kartof və batatları, saman şəklində doğranmış yerkökü və balqabağı və böyük parçalarla doğranmış kələmi əlavə edin.

  • Tərəvəzləri az bişirin, qazandan çıxarın və ayırın.

  • Puçero hazırlandığı müddətdə, qazanda suyu qaynadın, duzlayın və lobyanı bişirin (əvvəlcədən bir gecə onu islatdıqdan sonra).

  • Hazır ət, sosiska və donuzun döş ətini doğrayın.

  • Əti böyük boşqablarda tərəvəz, lobya və qarğıdalı ilə verin. Hər şey isti olmalıdır.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Puçero - ət qulyaşı
12 nəfər 45 deq çox Çətin
İNGREDİYENTLƏR
  • 500 q qırmızı lobya Bonduelle
  • 2 kq mal əti
  • 4 toyuğun döş əti
  • 400 q təzə donuz döş əti
  • 6 donuz sosiskası
  • 1 baş soğan
  • 1 kəvər soğanı
  • 5 kartof
  • 5 kök
  • 1 kq balqabaq və ya qabaq
  • 5 batat (şirin kartof)
  • 1 ağ baş kələm
  • 5 qıça körpə qarğıdalı
  • istiot, duz
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Böyük qazanda 5 litr duzlanmış su qaynadın, dörd hissəyə ayrılmış soğan, kəvər soğan, qara istiot və mal əti əlavə edin. 45 dəqiqə bişirin.

  • Addım 2

    Sonra həmin qazana toyuğun döş ətini, donuzun döş ətini, sosiskaları, kub şəklində doğranmış kartof və batatları, saman şəklində doğranmış yerkökü və balqabağı və böyük parçalarla doğranmış kələmi əlavə edin.

  • Addım 3

    Tərəvəzləri az bişirin, qazandan çıxarın və ayırın.

  • Addım 4

    Puçero hazırlandığı müddətdə, qazanda suyu qaynadın, duzlayın və lobyanı bişirin (əvvəlcədən bir gecə onu islatdıqdan sonra).

  • Addım 5

    Hazır ət, sosiska və donuzun döş ətini doğrayın.

  • Addım 6

    Əti böyük boşqablarda tərəvəz, lobya və qarğıdalı ilə verin. Hər şey isti olmalıdır.