Hazırlıq addımları
-
Böyük qazanda 5 litr duzlanmış su qaynadın, dörd hissəyə ayrılmış soğan, kəvər soğan, qara istiot və mal əti əlavə edin. 45 dəqiqə bişirin.
-
Sonra həmin qazana toyuğun döş ətini, donuzun döş ətini, sosiskaları, kub şəklində doğranmış kartof və batatları, saman şəklində doğranmış yerkökü və balqabağı və böyük parçalarla doğranmış kələmi əlavə edin.
-
Tərəvəzləri az bişirin, qazandan çıxarın və ayırın.
-
Puçero hazırlandığı müddətdə, qazanda suyu qaynadın, duzlayın və lobyanı bişirin (əvvəlcədən bir gecə onu islatdıqdan sonra).
-
Hazır ət, sosiska və donuzun döş ətini doğrayın.
-
Əti böyük boşqablarda tərəvəz, lobya və qarğıdalı ilə verin. Hər şey isti olmalıdır.