Qarğıdalı şorbası

Kərə yağının zərifliyi və qarğıdalının şirinliyi bu yeməyə təkrarolunmaz dad verir

Hazırlıq addımları

  • Yağı tavada əridin, soğan əlavə edin, onu qızılı rəng alana qədər qızardın, bankadan qarğıdalı əlavə edin (şirəsini bulyona tökün), azca qızardın

  • Unu bir neçə qaşıq suda həll edin, soğanla qarğıdalıya əlavə edin və yaxşıca qarışdırın

  • Səliqəli şəkildə qarışığı bulyona tökün, daim qarışdıraraq təxminən 15 dəqiqə bişirin

  • Zövqə görə duz və istiot əlavə edin

  • İsti verilir, xama ilə bəzəmək olar, üzərinə muskat qozu və ya bir neçə dilim kərəviz əlavə etmək olar.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Qarğıdalı şorbası
4 nəfər 30-45 dəq Asan
İNGREDİYENTLƏR
  • <p><a href="https://bonduelle.az/m-hsul/qargidali-deneleri-gold">1 konserva (340 qr) qarğıdalı dənələri Gold Bonduelle</a></p>
  • <p>0,5 kub kərə yağı</p>
  • <p>1 baş soğan</p>
  • <p>1 lt bulyon</p>
  • <p>1 x.q un</p>
  • <p>duz, istiot z&ouml;vqə g&ouml;rə</p>
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Yağı tavada əridin, soğan əlavə edin, onu qızılı rəng alana qədər qızardın, bankadan qarğıdalı əlavə edin (şirəsini bulyona tökün), azca qızardın

  • Addım 2

    Unu bir neçə qaşıq suda həll edin, soğanla qarğıdalıya əlavə edin və yaxşıca qarışdırın

  • Addım 3

    Səliqəli şəkildə qarışığı bulyona tökün, daim qarışdıraraq təxminən 15 dəqiqə bişirin

  • Addım 4

    Zövqə görə duz və istiot əlavə edin

  • Addım 5

    İsti verilir, xama ilə bəzəmək olar, üzərinə muskat qozu və ya bir neçə dilim kərəviz əlavə etmək olar.