Qarğıdalı şorbası

Kərə yağının zərifliyi və qarğıdalının şirinliyi bu yeməyə təkrarolunmaz dad verir

Hazırlıq addımları

  • Yağı tavada əridin, soğan əlavə edin, onu qızılı rəng alana qədər qızardın, bankadan qarğıdalı əlavə edin (şirəsini bulyona tökün), azca qızardın

  • Unu bir neçə qaşıq suda həll edin, soğanla qarğıdalıya əlavə edin və yaxşıca qarışdırın

  • Səliqəli şəkildə qarışığı bulyona tökün, daim qarışdıraraq təxminən 15 dəqiqə bişirin

  • Zövqə görə duz və istiot əlavə edin

  • İsti verilir, xama ilə bəzəmək olar, üzərinə muskat qozu və ya bir neçə dilim kərəviz əlavə etmək olar.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Qarğıdalı şorbası
4 nəfər 30-45 dəq Asan
İNGREDİYENTLƏR
  • 1 konserva (340 qr) qarğıdalı dənələri Gold Bonduelle
  • 0,5 kub kərə yağı
  • 1 baş soğan
  • 1 lt bulyon
  • 1 x.q un
  • duz, istiot zövqə görə
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Yağı tavada əridin, soğan əlavə edin, onu qızılı rəng alana qədər qızardın, bankadan qarğıdalı əlavə edin (şirəsini bulyona tökün), azca qızardın

  • Addım 2

    Unu bir neçə qaşıq suda həll edin, soğanla qarğıdalıya əlavə edin və yaxşıca qarışdırın

  • Addım 3

    Səliqəli şəkildə qarışığı bulyona tökün, daim qarışdıraraq təxminən 15 dəqiqə bişirin

  • Addım 4

    Zövqə görə duz və istiot əlavə edin

  • Addım 5

    İsti verilir, xama ilə bəzəmək olar, üzərinə muskat qozu və ya bir neçə dilim kərəviz əlavə etmək olar.