Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Qarğıdalı şorbası

Kərə yağının zərifliyi və qarğıdalının şirinliyi bu yeməyə təkrarolunmaz dad verir

Hazırlıq addımları

  • Yağı tavada əridin, soğan əlavə edin, onu qızılı rəng alana qədər qızardın, bankadan qarğıdalı əlavə edin (şirəsini bulyona tökün), azca qızardın

  • Unu bir neçə qaşıq suda həll edin, soğanla qarğıdalıya əlavə edin və yaxşıca qarışdırın

  • Səliqəli şəkildə qarışığı bulyona tökün, daim qarışdıraraq təxminən 15 dəqiqə bişirin

  • Zövqə görə duz və istiot əlavə edin

  • İsti verilir, xama ilə bəzəmək olar, üzərinə muskat qozu və ya bir neçə dilim kərəviz əlavə etmək olar.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Qarğıdalı şorbası
4 nəfər 30-45 dəq Asan
İNGREDİYENTLƏR
  • <p><a href="https://bonduelle.az/m-hsul/qargidali-deneleri-gold">1 konserva (340 qr) qarğıdalı dənələri Gold Bonduelle</a></p>
  • <p>0,5 kub kərə yağı</p>
  • <p>1 baş soğan</p>
  • <p>1 lt bulyon</p>
  • <p>1 x.q un</p>
  • <p>duz, istiot z&ouml;vqə g&ouml;rə</p>
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Yağı tavada əridin, soğan əlavə edin, onu qızılı rəng alana qədər qızardın, bankadan qarğıdalı əlavə edin (şirəsini bulyona tökün), azca qızardın

  • Addım 2

    Unu bir neçə qaşıq suda həll edin, soğanla qarğıdalıya əlavə edin və yaxşıca qarışdırın

  • Addım 3

    Səliqəli şəkildə qarışığı bulyona tökün, daim qarışdıraraq təxminən 15 dəqiqə bişirin

  • Addım 4

    Zövqə görə duz və istiot əlavə edin

  • Addım 5

    İsti verilir, xama ilə bəzəmək olar, üzərinə muskat qozu və ya bir neçə dilim kərəviz əlavə etmək olar.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description