Hazırlıq addımları
-
Gül kələmini az duzlu qaynar suda bişirin. 3 dəqiqə qaynadın, sonra suyu süzün.
-
Motsarella və pendiri sürtgəcdən keçirin. Gül kələminə maye qaymaq əlavə edin və əlavə 3 dəqiqə qaynadın. Ədviyyatlarla ədviyyələndirin.
-
Bişirmə qabına yağı və suxarı panirovkasını tökün. Sonra qaymaqlı gül kələmini əlavə edin, suxarı panirovkasını, pendiri və motsarellanı səpin. 220°C-dək qızdırılmış sobaya 20-25 dəqiqə müddətinə qoyun.
-
Donuzun boyun ətini duz, istiot, hisə verilmiş və şirin paprika, karri tozu və kəklikotu ilə ədviyyələndirin, yağlanmış əvvəldən qızdırılmış qrilə qoyun.