Hazırlıq addımları
-
İtalyan dilində “dişə görə” mənasını verən, “al dente” olana qədər spagettini bişirin. İdeal olaraq bişirildiyi zaman, o möhkəm, azca bərk olmalıdır (lakin həddən artıq yox). O, çoxlu miqdarda duzlu suda qaynadılmalı və süzülməlidir.
-
Pomidorları soyun, toxumlarını çıxarın və doğrayın. Sarımsaq əzin. Cəfərini yuyun və doğrayın.
-
Tunesi yağdan süzün və kiçik parçalara ayırın.
-
Tavanı qızdırın və sarımsağı qızardın, tunes, pomidor və istiot əlavə edin. Təxminən 10 dəqiqə qızardın.
-
Makaron əlavə edin, 4 dəqiqəyə qədər aşağı istilikdə qızardın və hər şeyi yaxşıca qarışıdırın.
-
Süfrəyə verilmə: Üstünə cəfəri səpin və limon qabığı əlavə edin.