Maki suşi - düyü, nori dəniz yosunu və kürüdən ibarət Yapon yeməyi

Ənənəvi olaraq, o üzüm sirkəsi, balıq, dəniz məhsulları, tərəvəz və digər yerli delikateslərlə tamlandırılmış düyüdən ibarət olur.

Hazırlıq addımları

  • Düyü rollu hazırlayın və onu vasabi ilə yayın

  • Hər bir suşi rollunu nori yosununa bükün, yosunun 1 santimetrini bükülməmiş saxlayın

  • Rolla bir qədər kürü əlavə edin

  • Süfrəyə verilmə: Suşini yaşıl yarpaq ilə bəzəyin və taxta qabda verin.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Maki suşi - düyü, nori dəniz yosunu və kürüdən ibarət Yapon yeməyi
3 nəfər 30-45 dəq Çətin
İNGREDİYENTLƏR
  • 9 xörək qaşığı suşi düyüsü
  • 9 zolaq noru yosunu - 10x4 sm
  • 3 çay qaşığı qara kürü
  • 3 çay qaşığı qırmızı kürü
  • 3 çay qaşığı sarı kürü
  • 1 çay qaşığı vasabi - qıtığotu
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Düyü rollu hazırlayın və onu vasabi ilə yayın

  • Addım 2

    Hər bir suşi rollunu nori yosununa bükün, yosunun 1 santimetrini bükülməmiş saxlayın

  • Addım 3

    Rolla bir qədər kürü əlavə edin

  • Addım 4

    Süfrəyə verilmə: Suşini yaşıl yarpaq ilə bəzəyin və taxta qabda verin.