Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Tərəvəz salatı

Xırda doğranmış tərəvəzlərdən və yumurtadan mayonez və xardal əlavəli salat

Hazırlıq addımları

  • Yerkökü, cəfəri, kərəviz və kartofu qaynadın, soyudun, təmizləyin və xırda şəkildə doğrayın

  • Soğanı xırda şəkildə doğrayın və üzərinə qaynar su tökün

  • Yumurtaları bərk qaynadın, soyudun və xırda şəkildə doğrayın

  • Bütün tərkib hissələri kasaya qoyun, əvvəlcədən suyu süzülmüş noxud və ya qarğıdalı əlavə edin

  • Hamısını mayonez, xardalla qarışdırın, dad üçün istiot və duz əlavə edin

  • Süfrəyə verilmə üsulu: Çörəklə verin. Onu kolbasa məmulatları və ya yağda siyənəklə birlikdə yemək olar.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Tərəvəz salatı
6 nəfər 45 deq çox Asan
İNGREDİYENTLƏR
  • <p><a href="https://bonduelle.az/m-hsul/qargidali-deneleri-gold">1 konserva (340 qr) qarğıdalı dənələri Gold Bonduelle</a></p>
  • <p>2 kartof</p>
  • <p>5 turşu xiyar</p>
  • <p>3 baş soğan</p>
  • <p>4 yerk&ouml;k&uuml;</p>
  • <p>4 bərk qaynadılmış yumurta</p>
  • <p>0,5 kərəviz</p>
  • <p>2 cəfəri</p>
  • <p>1 x.q xardal</p>
  • <p>5 x.q mayonez</p>
  • <p>Duz və istiot z&ouml;vqə g&ouml;rə</p>
  • <p><a href="https://bonduelle.az/m-hsul/yasil-noxud-nejniy1">1 konserva(400 qr) yaşıl noxud Nejnıy Bonduelle</a></p>
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Yerkökü, cəfəri, kərəviz və kartofu qaynadın, soyudun, təmizləyin və xırda şəkildə doğrayın

  • Addım 2

    Soğanı xırda şəkildə doğrayın və üzərinə qaynar su tökün

  • Addım 3

    Yumurtaları bərk qaynadın, soyudun və xırda şəkildə doğrayın

  • Addım 4

    Bütün tərkib hissələri kasaya qoyun, əvvəlcədən suyu süzülmüş noxud və ya qarğıdalı əlavə edin

  • Addım 5

    Hamısını mayonez, xardalla qarışdırın, dad üçün istiot və duz əlavə edin

  • Addım 6

    Süfrəyə verilmə üsulu: Çörəklə verin. Onu kolbasa məmulatları və ya yağda siyənəklə birlikdə yemək olar.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description