Tərəvəzli badımcan ruleti

Xüsusi günlər üçün dadlı və ətrli resept

Hazırlıq addımları

  • Badımcanları yuyun və kağız dəsmalla qurudun. Saplaqlarını kəsin və onları uzununa dilimləyin. Hər iki tərəfinə duz, istiot vurun, sonra una batırın. Onları tavaya düzüb, günəbaxan yağında qızılı rəng alanadək 1-2 dəqiqə qızardın. Artıq yağın süzülməsi üçün onları salfetin üzərinə yığın.

  • Tər reyhan, pişikotu, sarımsaq, ayetun yağı, sürtgəcdən keçirilmiş parmezan, sidr qozaları, duz və istiotdan pesto sousu hazırlayın. Bircins kütlə alınanadək bütün inqrediyentləri blenderlə çalın.

  • Tavada az miqdarda günəbaxan yaxud kərə yağını qızdırın və "İmperatorskaya" tərəvəz qatışığını 3 dəqiqə ərzində qızardın, karri, duz, istiot və zövqə görə ədviyyat qatışığı əlavə edin.

  • Hər bir badımcan dilimini götürün, üzərinə tərəvəz qoyun, sonra bürmələyin.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Tərəvəzli badımcan ruleti
2 nəfər 30-45 dəq Orta
İNGREDİYENTLƏR
  • 200 q İmperatorskaya tərəvəz qarışığı Bonduelle
  • 2 ədəd təzə badımcan
  • 1 ovuc pişikotu yarpağı
  • 5 x.q. un
  • 4 x.q. parmesan pendiri
  • 1 stəkan günəbaxan yağı
  • 3 x.q. zeytun yağı
  • bir neçə ədəd reyhan yarpağı
  • 1 ovuc sidr qozası
  • 3 diş sarımsaq
  • 1 çimdik acı qarışıq
  • 1 çimdik karri tozu
  • duz
  • istiot
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Badımcanları yuyun və kağız dəsmalla qurudun. Saplaqlarını kəsin və onları uzununa dilimləyin. Hər iki tərəfinə duz, istiot vurun, sonra una batırın. Onları tavaya düzüb, günəbaxan yağında qızılı rəng alanadək 1-2 dəqiqə qızardın. Artıq yağın süzülməsi üçün onları salfetin üzərinə yığın.

  • Addım 2

    Tər reyhan, pişikotu, sarımsaq, ayetun yağı, sürtgəcdən keçirilmiş parmezan, sidr qozaları, duz və istiotdan pesto sousu hazırlayın. Bircins kütlə alınanadək bütün inqrediyentləri blenderlə çalın.

  • Addım 3

    Tavada az miqdarda günəbaxan yaxud kərə yağını qızdırın və "İmperatorskaya" tərəvəz qatışığını 3 dəqiqə ərzində qızardın, karri, duz, istiot və zövqə görə ədviyyat qatışığı əlavə edin.

  • Addım 4

    Hər bir badımcan dilimini götürün, üzərinə tərəvəz qoyun, sonra bürmələyin.