Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Təzə şüyüdlü və bekonlu yaşıl noxud

Ənənəvi dada malik ləzzətli yemək

Hazırlıq addımları

  • İnqrediyentləri doğrayın: qırmızı soğanı və şüyüdü – xırda doğrayın, yaşıl soğanı – dilimləyin, yerkökünü sürtgəcdən keçirin, bekonu qalın dilimlərə ayrırın və pomidoru yarı bölün.

  • Bekonu tavaya qoyun, doğranmış soğanı və sürtgəcdən keçirilmiş yerkökünü əllavə edin. Bekon xırçıltılı olandan sonra tərəvəz həlimini, sonra isə yaşıl noxudu əlavə edin. Duz və istiotla ədviyyələndirin. 10 dəqiqə qaynadın, sonra sousda kub şəkilli pomidoru əlavə edin.

  • 10 dəqiqə sonra çerri pomidorlarını və təzə şüyüdü əlavə edin. Noxud tamamilə bişənə qədər qabdan artıq mayeni buxarlandırın. Yeməyi noxud mikroqrini ilə bəzəyin.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Təzə şüyüdlü və bekonlu yaşıl noxud
2 nəfər 30-45 dəq Asan
İNGREDİYENTLƏR
  • <p><a href=https://bonduelle.az/m-hsul/yasil-noxud-nejniy1 target=_blank rel=noopener>1 banka (400 q) Bonduelle yaşıl noxud</a></p>
  • <p>10 dilim bekon</p>
  • <p>10 &ccedil;erri pomidoru</p>
  • <p>2 yerk&ouml;k&uuml;</p>
  • <p>1 baş qırmızı soğan</p>
  • <p>250 q sousda kub şəklində doğranmış pomidor</p>
  • <p>2 stəkan tərəvəz həlimi</p>
  • <p>1 dəstə yaşıl soğan</p>
  • <p>1 dəstə ş&uuml;y&uuml;d</p>
  • <p>Noxud mikroqrini</p>
  • <p>yağ</p>
  • <p>duz</p>
  • <p>İstiot</p>
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    İnqrediyentləri doğrayın: qırmızı soğanı və şüyüdü – xırda doğrayın, yaşıl soğanı – dilimləyin, yerkökünü sürtgəcdən keçirin, bekonu qalın dilimlərə ayrırın və pomidoru yarı bölün.

  • Addım 2

    Bekonu tavaya qoyun, doğranmış soğanı və sürtgəcdən keçirilmiş yerkökünü əllavə edin. Bekon xırçıltılı olandan sonra tərəvəz həlimini, sonra isə yaşıl noxudu əlavə edin. Duz və istiotla ədviyyələndirin. 10 dəqiqə qaynadın, sonra sousda kub şəkilli pomidoru əlavə edin.

  • Addım 3

    10 dəqiqə sonra çerri pomidorlarını və təzə şüyüdü əlavə edin. Noxud tamamilə bişənə qədər qabdan artıq mayeni buxarlandırın. Yeməyi noxud mikroqrini ilə bəzəyin.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description