Yağda Siyənək

Bitki yağında soğanla marinada qoyulmuş duzlu dəniz balığı.

Hazırlıq addımları

  • Siyənək dilimlərini 30 dəqiqə süddə isladın (daha az duzlu və daha zərif olacaqlar)

  • Soğanı kub şəklində və ya halqalarla doğrayın

  • Siyənəyi süzün və 2 sm enində parçalara doğrayın

  • Növbə ilə hər layı bitki yağı ilə yağlayaraq qaba soğan, siyənək parçaları, eləcə də bir neçə yamayka istiotu və dəfnə yarpağını qoyun

  • Qabı bir günlük soyuducuya yerləşdirin

  • Süfrəyə verilmə üsulu: Təzə çörəklə daha dadlı olur

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Yağda Siyənək
5 nəfər 45 deq çox Asan
İNGREDİYENTLƏR
  • 0,5 kq duzlu siyənək
  • 3 baş soğan
  • 0,25 l bitki yağı
  • Siyənəyi isladmaq üçün süd
  • istiot və dəfnə yarpağı zövqə görə
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Siyənək dilimlərini 30 dəqiqə süddə isladın (daha az duzlu və daha zərif olacaqlar)

  • Addım 2

    Soğanı kub şəklində və ya halqalarla doğrayın

  • Addım 3

    Siyənəyi süzün və 2 sm enində parçalara doğrayın

  • Addım 4

    Növbə ilə hər layı bitki yağı ilə yağlayaraq qaba soğan, siyənək parçaları, eləcə də bir neçə yamayka istiotu və dəfnə yarpağını qoyun

  • Addım 5

    Qabı bir günlük soyuducuya yerləşdirin

  • Addım 6

    Süfrəyə verilmə üsulu: Təzə çörəklə daha dadlı olur