Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Yaşıl lobya və pendirlə qatlama

Qat-qat xəmirdən yaşıl lobya və pendirlə dadlı qatlamalar. Bu yeməyi süfrəyə ayrıca yemək və ya qarnir kimi vermək olar.

Hazırlıq addımları

  • Qat-qat xəmiri istifadədən əvvəl 1 gecəlik soyuducuya qoyun. Xəmirin buzu yavaş-yavaş açılacaq və növbəti gün onu asanlıqla istifadə etmək olacaq. Xəmiri stolun üstünə yerləşdirin və ondan 10*10 sm kvadratlar kəsin.

  • Bişirmə formasını bitki yağı ilə yağlayın və qat-qat xəmiri yerləşdirin. Sonra xəmirin üzərinə 2 ədəd çalınmış yumurta, pendir, xama, doğranmış vetçina, xırda doğranmış sarımsaq və cəfəri, sürtgəcdən keçirilmiş pendir, kəkliotu, ətirli bitkilər, duz və istiotdan ibarət qarışığı yerləşdirin.

  • Qatlamaları 180°C-dək qızdırılmış sobaya yerləşdirin və 30 dəqiqəlik yaxud qızılı-qəhvəyi rəng alanadək bişirin.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Yaşıl lobya və pendirlə qatlama
3 nəfər 30-45 dəq Orta
İNGREDİYENTLƏR
  • <p><a href="https://bonduelle.az/m-hsul/yasil-noxud-nejniy1" target="_blank" rel="noopener">1 banka (200 q) Bonduelle yaşıl noxud</a></p>
  • <p>1 lay qat-qat xəmir</p>
  • <p>4 dilim Praqa vet&ccedil;inası</p>
  • <p>2 yumurta</p>
  • <p>250 q pendir</p>
  • <p>2 x.q. xama</p>
  • <p>50 q bərk pendir</p>
  • <p>50 q kərə yağı</p>
  • <p>1 budaq &ccedil;erri pomidoru</p>
  • <p>3 diş sarımsaq</p>
  • <p>1 dəstə cəfəri</p>
  • <p>4 budaq kəklikotu</p>
  • <p>&uuml;y&uuml;d&uuml;lm&uuml;ş ətirli bitkilər</p>
  • <p>duz, istiot</p>
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Qat-qat xəmiri istifadədən əvvəl 1 gecəlik soyuducuya qoyun. Xəmirin buzu yavaş-yavaş açılacaq və növbəti gün onu asanlıqla istifadə etmək olacaq. Xəmiri stolun üstünə yerləşdirin və ondan 10*10 sm kvadratlar kəsin.

  • Addım 2

    Bişirmə formasını bitki yağı ilə yağlayın və qat-qat xəmiri yerləşdirin. Sonra xəmirin üzərinə 2 ədəd çalınmış yumurta, pendir, xama, doğranmış vetçina, xırda doğranmış sarımsaq və cəfəri, sürtgəcdən keçirilmiş pendir, kəkliotu, ətirli bitkilər, duz və istiotdan ibarət qarışığı yerləşdirin.

  • Addım 3

    Qatlamaları 180°C-dək qızdırılmış sobaya yerləşdirin və 30 dəqiqəlik yaxud qızılı-qəhvəyi rəng alanadək bişirin.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description