Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.
Daha ətraflı
Sadə və dadlı birləşmə! İsti makarona əlavə olunan zeytun və göbələk qarışığı yeməyə zəngin dad və aroma verir
Çox dadlı və sadə resept
Bonduelle ilə dadlı yemək hazırlamaq çox daha asandır. Soyuq havada süfrənizə istilik qatan qırmızı lobya şorbasının resepti ilə tanış ola bilərsiniz
Bol şüyüd və sarımsaqlı isti lobyalı yemək! Çox sadə və dadlı. Süfrəyə həm qəlyanaltı, həm də əsas yemək kimi verilə bilər.
Falafel resepti- noxuddan hazırlanan xırçıldayan kotletlər.
Leço– bişirilmiş qırmızı bibər,pomidor və soğan ilə hazırlanır.
Gaspaço- soyuq tərəvəz şorbasının resepti
Xoriatik resepti (yunansayağı salat)- yunan mətbəxinin tacı olan yemək.
Cacık resepti- zeytun yağı, sarımsaq, duz və istiot əlavə edilərək, yoğurt və təzə xiyar ilə hazırlanan sous
Ratatuy- bütün dünyada tanınan tərəvəz yeməyi.
Рendir və şərabın yanına əla əlavə olan sarımsaqlı baqet resepti.
Humus dip hazırlamasının resepti- pita və ya çips ilə süfrəyə verilir, qonaqlarınız üçün orijinal qəlyanaltı ola bilər.