BİTKİ TƏRKİBLİ QİDALANMAYA RUHLANDIRIRIQ

Biz qida vərdişlərinə davamlı təsirin dəstəklənməsi üçün bitki tərkibli keyfiyyətli qidalanmanı təşviq edirik

ÖHDƏLİKLƏRİMİZ

№1 Bitki tərkibli keyfiyyətli ərzaq məhsulları istehsal edirik
  • Məhsullarımızın 100%-i Nutriscore sistemi üzrə A və B reytinqlərinə malikdir – 2025-ci ilədək
  • Məhsullarımızın 100%-i arzu olunmayan əlavələr ehtiva etmir – 2030-cu ilədək
  • Ən yaxşı reseptlər və innovasiyalı texnologiyalar sayəsində məhsullarımız möhtəşəm dada malikdir
№2 Fleksitarianların* müxtəlif tələbatlarını ödəyən bitki tərkibli məhsullar xəttini genişləndiririk
  • Hər il mənfəətin >15% -i yeni məhsullar hesabına əldə edilir
  • Mənfəətin 20%-i bitki tərkibli hazır qida kateqoriyası hesabına əldə edilir — 2030-cu ilədək
№3 Fleksitarian qidalanma sistemini daha çox sayda insan üçün cəlbedici edirik
  • Bütün dünyada Bonduelle şirkətinin bütün bölmələri xüsusi proqramlar vasitəsilə bitki tərkibli qidalanmanı təşviq edirlər — 2030-cu ilədək
  • Biz 2020-ci il ilə müqayisədə 2030-cu ilədək Lui Bondyuel Fondunun fəaliyyətində iştirak edən insanların sayını iki dəfə artırmaq niyyətindəyik
Fleksitarianlıq — daha sağlam və ekoloji cəhətdən təmiz qidalanmanı artırmaqla, heyvan mənşəli məhsulların istifadəsinin azaldılmasını ehtiva edən pəhrizdir.

BONDUELLE QRUPUNUN NƏTİCƏLƏRİ

LAYİHƏLƏR

Контроль качества
Nutriscore sisteminə istiqamətlənmə
Nutriscore sistemi məhsulda qida maddələrinin payının, məsələn, tərəvəzlərin, meyvələrin, paxlalıların miqdarının artırılması, zülalların və qida liflərinin miqdarının daha çox olması, şəkərin, duzun, doymuş yağ turşularının payının azaldılması lehinə çıxış edir
Образование
Krasnodar diyarının məktəblərində "Zövqlər barədə mübahisə edilir" layihəsi
Layihənin məqsədi — uşaqları daha çox tərəvəz yeməyə həvəsləndirmək və onlarda əsl dad ekspertlərini inkişaf etdirməkdir. İştirakçılar nutrisioloq və animatorla birlikdə təlim keçib, tapşırıqları yerinə yetirib və ustad-dərsində özlərini şef-aşpaz rolunda sınayıblar
Образование
Peşəkarlar üçün təlim
Proqram çərçivəsində Bonduelle şirkətinin ekspertləri nutrisiologiya və bitki tərkibli qidalanma sahəsində biliklərini HoReCa sahəsinin mütəxəssisləri ilə bölüşürlər
Образование
SFU-da Institut Paul Bocus-dan Qastronomiya İnstitutu (Krasnoyarsk) ilə əməkdaşlıq
Restoran sahəsinin peşələrini seçən tələbələri menyunu bitki tərkibli qidalarla genişləndirməyə ruhlandırırıq. Təfərrüatlar
Образование
"A-dan Z-yə qədər sağlam qidalanma" onlayn dərsləri
Uşaqlar və onların valideynləri üçün düzgün qidalanma və sağlam qidalanma vərdişlərinin formalaşdırılmasına dair təlim üzrə Danone şirkəti və İnterneturok platforması ilə birgə layihə. Daha ətraflı
Контроль качества
Rusiyada üzvi məhsulların inkişaf etdirilməsinə görə mükafat
"Yeni üzvi məhsul" nominasiyasında qələbə Bonduelle — Rusiyada üzvi yaşıl noxud və qarğıdalı istehsalına başlayan ilk şirkətdir.
Bizimlə əlaqə

Saytda daha çox