GÜL KƏLƏM, KARRİ VƏ TPYUĞUN DÖŞ ƏTİ İLƏ KREM-ŞORBA
Tərkibi
1 bir hissə
Su1 l
Toyuğun döş əti300 g
Kəsmikli pendir4 x.q.
KArri pastası / quru karri qarışığı1 x.q.
Keşniş Duz və istiot
Bişirmək
- Toyuğu duzlu suda bişirin və didin.
- Bulyonu süzün, üzərinə Bonduelle tərəvəzli qarışığı əlavə edin və 12 dəqiqə bişirin. Sonra üzərinə karri və qaymaqlı pendir əlavə edin.
- Şorba narın püre halına düşənədək onu əl blenderi ilə çalın.
- Tiyuq ətini qoyun, üzərinə duz və istiot səpin. Qarışdırın.
- Keşnişlə bəzəyib süfrəyə verin.