YAY DUETİ İLƏ SOĞANLI ŞORBASI

/ 5
63 Kkal / 100 g
20 min
YAY DUETİ İLƏ SOĞANLI ŞORBASI

Tərkibi

1 bir hissə
Tərəvəzli bulyon600 ml
Bağ soğan5 əd.
Çedder pendiri120 g
Parmezan pendiri50 g
Zeytun yağı1 x.q.
Kərə yağı20 g
Dənəvər xardal1 x.q.
Adi xardal1 x.q.
Kəklikotu1 budaq
Duz Zövqə görə
Təzə üyüdülmüş qara istiot Zövqə görə
Süfrəyə vermək üçün baget

Bişirmək

  1. Sobanı 200°C-dək qızdırın.
  2. Soğanı yarımhalqalara doğrayın. Tavanı eytun və kərə yağı ilə qızıdırın, soğanı 5-6 dəqiqə qızardın.
  3. Soğanın üzərinə tərəvəzli qarışığı əlavə edin və 1-2 dəqiqə bişirin. Üzərinə xardal, kəklikotu budağı və bulyon əlavə edin. Zövqə görə duz və istiot əlavə edin. 10-15 dəqiqə bişirin, sonra kəklikotunu götürün.
  4. Çedder və parmezanı sürtgəcdən keçirin. Şorbanı blenderlə qarışdırın və porsiya formalarına yerləşdirin. Üzərinə pendir əlavə edib 10-15 dəqiqə bişirin. Süfərəy qızardılmış baget çörəyi ilə verin.
Təzə kəklikotu yoxdursa, qurudulmuşundan istifadə edin.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox