BALIQÇILAR GÜNÜ
Yodla zəngin yosun və balıq bədəndə piy əritmə prosesinə təsir edir.
Menyu
Səhər yeməyi: kivi salatı, yarım alma, yarım portağal, 2 qaşıq qarğıdalı dənəsi (pop-korn), 2 qaşıq yoğurt, bir fincan yosun(algae) içkisi ( 2 çay qaşığı yosundan hazırlanmış)
Nahar: 200 qr balıq qızartması(sote) ilə çoxlu vinqred salatı/limon şirəsi, dəmlənmiş yosun(algae) içkisi
Şam yeməyi: 200 qr ispanaqla birgə folqada qızardılmış qızılxallı balığı və dəmlənmiş yosun içkisi
VACIB QEYD: Vafli sevənlər desert kimi 2 ədəd yeyə bilərlər.
SÜD KOKTEYLI GÜNÜ
Bu üçüncü və pəhrizin ən çətin günüdür. Südün tərkibindəki triptofan beynimizə stimul verir ki, əhvalı yaxşılaşdıran serotonin maddəsini buraxsın. Bu, pəhrizin 3-cü günündə zəifləyən əhvalımızı qaldırmağa komək edir.
Menyu
Səhər yeməyi: 1,5 fincan 1 ədəd bananla qarışdırılmış yağlı süd, 4 qaşıq qarğıdalı dənəsi (pop-korn) ilə homogen vanil kremli pendir və ya meyvə yoğurtu.
Lanç: 1,5 fincan 1 ədəd bananla qarışdılırmış yağlı süd
Nahar: 1,5 fincan 1 ədəd bananla qarışdılırmış az yağlı süd, 2 dilim tam buğda çörəyi ilə az şəkərli cem.
Şam yeməyi: 1,5 fincan 1 ədəd bananla qarışdırılmış az yağlı süd, 150 qr qızardılmış toyuğun döş əti, 4 yarpaq kahı ilə 2 qaşıq təbii yoğurt
BROKOLI GÜNÜ
Azad radikallara qayıdaq. Brokoli bizi Vitamin C və Beta-karotin ilə təmin edəcək.
Menyu
Səhər yeməyi: Çox qaynadılmış yumurta, yarım pomidor, dilimlənmiş, soğanla qarışdılırmış şəkildə, 100 qr brokoli, 3 qaşıq limon şirəsi əlavə olunmuş bir stəkan mineral su
Nahar: 4 qaşıq bişmiş ağ düyü, 200 qr bişmiş brokoli, 1 stəkan duzlu kələm şirəsi
Şam yeməyi: 100qr bişmiş brokollidən, yarım tənəkə qırmızı lobya və əlavə olaraq bir çayqaşığı zeytun yağından hazırlanmış salat, 3 qaşıq limon şirəsi əlavə olunmuş 1 stəkan mineral su
KARTOF GÜNÜ
Bu gün bədəndəki artıq suyu çıxarmağa çalışacağıq. Kalium burada çox kömək olur- kartoflar isə bu mineralla zəngindir. Çoxunun düşündüyü kimi kartoflar kalori ilə zəngin deyil. 5-ci gündə onlar bizə aclıqla mübarizə aparmaq üçün kömək edir, çünki doydurucu xüsusiyyəti var.
Menyu
Səhər yeməyi: 1 stəkan tərəvəz şirəsi və 1 iri bişmiş kartof ilə 1 qaşıq şüyüd
Lanç: 1 stəkan pomidor şirəsi, 2 ortaboylu kartof 1 dilim pendirlə bişmiş və 1 qaşıq cəfəri ilə qarışdırılmış şəkildə.
Nahar: bir stəkan tərəvəz şirəsi, 1 ədəd ortaboylu kartof, 1 qaşıq şüyüdlə qarışdırılmış şəkildə
VACIB QEYD: Lazım olduğu təqdirdə 1 ədəd şirniyyat yemək olar.
SITRUS MEYVƏSI GÜNÜ
Bədəni təmizləmə prosesinin ardı. Meyvə şirələri və meyvələr- qısaca: Vitamin C.
Menyu
Səhər yeməyi: bir stəkan portağal şirəsi, bir cüt mandarin(narıngi), 1 fincan yoğurt
Nahar: bir stəkan qreypfrut şirəsi, 50 qr bişmiş toyuğun döş əti, 200 qr sitrus meyvəsi salatı
Şam yeməyi: bir stəkan qreypfrut şirəsi,bir tikə toyuq vetçinası ilə bir dilim tam buğda çörəyi,salat,bir neçə mandarin
DÜYÜ GÜNÜ
Bədəni normal pəhriz üçün hazırlamağın zamanıdır və düyü bunu etməyə bizə kömək olacaq.O,qanda şəkərin miqdarını stabilləşdirəcək.
Menyu
Səhər Yeməyi: 5-6 təzə və ya donmuş çiyələk,bir stəkan bişmiş düyü və bir stəkan şəkərsiz meyvə yoğurtu.
Lanç: 150qr bişmiş hinduşka döş əti,bir stəkan bişmiş düyü,150qr bişmiş brokoli,qırmızı bibər
Nahar: 5-6 təzə və ya donmuş çiyələk, 3 qaşıq çiyələk vəya vanil kremli pendir ilə bişmiş bir fincan düyü