Bu sayt məlumatları saxlamaq üçün kukilərdən istifadə edir. Saytdan istifadə etməyə davam etməklə siz bu faylların istifadəsinə razılıq verirsiniz.
Bonduelle tər kökünün otaq hərarətində 1 saat ərzində donunu açırıq. Badımcan, pomidor, kartof, soğanı və əti kublara doğrayırıq. Onları hərarətə davamlı, Pyrex markalı sobada bişirmək üçün formaya qoyuruq, indi isə duz-istiiot qatırıq. İndi isə böyük kasaya Bonduelle-in tər, bahar kökünü, Bonduelle yaşıl noxudunu, pomidorların yarısını, sarımsaq və göyərti qoyuruq. İndi isə üstünə ağ şərab tökürük və xörək bişirilməsinin sonunadək kənara qoyuruq. Ətin üstünə badımcanlar, kartof, soğan və qalan pomidorları qoyuruq. Bunların üstünə ət bulyonunu tökürük, üstünü folqa ilə bağlayırıq və 1- 1,5 saata sobaya qoyaq. Marinada qoyulmuş tərəvəzləri elavə edirik və duxovkada daha 10-15 dəqiqə pörtlədirik. Ənənəvi gürcü resepti üzrə bişirilmiş, dadlı və xeyirli çanaxidən zövq alırıq.