Karioka farofası

17.09.2014

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Sarı və yaşıl bibəri nazik zolaqlara doğrayırıq. Mal ətini duzlanmış suda bişiririk və kublara doğrayırıq. Tavaya bir parça kərə yağı qoyuruq və mal ətini onda qızardırıq. İndi iki təzə bananı doğrayırıq. Əti boşqaba düzürük. Həmin yağda qızıl qabıq alınana kimi soğanı qızardırıq. Yumurtaları bura tökürük, göyərtini əlavə edirik, blenderdə doğranmış qarğıdalını əlavə edirik. Yumurta kütləsinə ət parçalarını, bananı, Bonduelle çəyirdəksiz yaşıl zeytununu əlavə edirik. İndi zövqə görə duz-isiot qatmaq lazımdır. Bütün bunları yaxşıca qarışdırırıq, üstünə isə bir az qarğıdalı ununu səpirik, orta odda qapaq altında 5 dəqiqə gözlədirik.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Karioka farofası

Həmçinin oxuyun

Saytda daha çox