Bu sayt məlumatları saxlamaq üçün kukilərdən istifadə edir. Saytdan istifadə etməyə davam etməklə siz bu faylların istifadəsinə razılıq verirsiniz.
Blenderdə cəfərini, acı bibəri və 10 dənə keşyu qozunu qarışdırın. Bizə həmçinin də sarımsaq-zəncəfil pastası lazım olacaq. Bunun üçün biz blenderdə eyni miqdarda götürülmüş sarımsaq və zəncəfil kökünü qarışdırdıq. Əti ədviyyəli və ətirli etmək üçün tavaya bir qədər zeytun yağı tökün, yağa sürtülmüş keşniş tumu və zirə əlavə edirik. Ədviyyatları bir neçə dəqiqə qızardırıq, sonra iki qaşıq sarımsaq-zəncəfil pastası və kokos yonqarı əlavə edirik. Bir dəqiqə qızardırıq, cəfəri sousu əlavə edirik və sous qatılaşana qədər qızardırıq. Toyuq filesini, yarım limonun şirəsini əlavə edirik, yaxşıca qarışdırırıq, yarım stəkan yoqurt və bir az duz əlavə edirik. Qapağı bağlayırıq, oddan götürürük və kənara qoyuruq ki, marinadlaşsın. İndi isə qarnir hazırlayırıq. Hazır düyünü boşqaba qoyuruq. Sonra saman kimi doğranmış kökü dərin tavada brokkoli ilə bir yerdə qızardırıq. Qara istiot və sarıkök vururuq. Tərəvəzləri düyünün üstünə qoyuruq. Marinadlaşmış toyuğu orta oda qoyuruq və 10 dəqiqə qızardırıq. Souslu toyuq parçalarını qarnirin ətrafında qoyuruq və ənənəvi hind resepti üzrə hazırlanmış dadlı və xeyirli souslu toyuqdan zövq alırıq.