Türk salatı

22.12.2014

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bir qırmızı və bir yaşıl bibəri götürün, onları ikiyə kəsin, tumları və saplaqı çıxarın və dilimlərə doğrayın. Toyuq filesini və şampinyonları duzlanmış suda bişirin. Həmçinin dörd yumurtanı bərk bişirmək lazımdır. Salat üçün sous bişirək. Xırda doğranmış sarımsağı zeytun yağı ilə qarışdıraq. İndi sirkə, qara istiot, qırmızı istiot və duz qatırıq. Yaxşıca qarışdırırıq. İndi bibərlərə soyumuş toyuq filesini və göbələkləri əlavə edirik. Yumurtaları, zeytunları və sidr qozunu əlavə edirik. İndi hamısını qarışdırırıq. Üzərinə sous gəzdiririk və yarım saata soyuducuya qoyuruq. Süfrəyə soyuq qəlyanaltı kimi veririk və ənənəvi türk resepti üzrə hazırlanmış dadlı və xeyirli salatdan həzz alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Türk salatı

Həmçinin oxuyun

Saytda daha çox