GÖBƏLƏK İLƏ QAT-QAT XƏMİRDƏN PROVANSSAYAĞI QƏLYANALTI

/ 5
200 Kkal / 100 g
45 min
GÖBƏLƏK İLƏ QAT-QAT XƏMİRDƏN PROVANSSAYAĞI QƏLYANALTI

Tərkibi

8 porsiyalar
Ətirli otlarla provanssayağı şampinyonlar1 banka
Qat-qat xəmir1 qablaşma
Xırda göyərti100 g
Kəsmikli pendir200 g

Bişirmək

 

1. Qat-qat xəmiri açın, dairəvi və ya kvadrat şəkildə kəsin. Hər hissəni çəngəllə dəlin və 15-20 dəqiqə 180 dərəcədə sobada bişirin. Soyudun.

2. Qat-qat xəmirin üzərinə kəsmikli pendir yaxın.

3. Göbələkləri hər dilimin üzərinə düzün, azacıq sıxın.

4. Süfrəyə verərkən xırda göyərtiylə bəzəyin.


Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox