OLA, AMİQOS: HİNDUŞKA ƏTİ İLƏ KASADİLYA
Tərkibi
1 bir hissə
Qırmızı lobya 150 g
Hinduşkanın pörtləmiş döş əti60 g
Tortilya şirnisi2 əd.
Pendir100 g
Təzə ispanaq50 g
Duz Zövqə görə
Pomidor1 əd.
Bişirmək
1. Pomidorları dilimlərə doğrayın.
2. Hinduşkanın döş ətini kublara doğrayın.
3. Pendiri iri sürtgəcdən keçirin.
4. Tortillanı uyğun ölçülü bir boşqaba qoyun, onun yarısına pendir, pomidor, ispanaq, lobya yerləşdirin.
5. Şirninin ikinci yarasıyla örtün və azca sıxın. Mikrodalğalı sobanın gücündən asılı olaraq 2-3 dəqiqə onda bişirin. Və ya hər üzünü 2-3 dəqiqə olmaqla tavada qızardın.