MAL ƏTİ İLƏ ŞİRƏ GƏZDİRİLMİŞ YEMƏK
Tərkibi
4 porsiyalar
Təzə yerkökü ilə yaşıl noxud1 banka
Jelatin20 g
Mal əti300 g
Dəfnə yarpağı1 əd.
Bəzək üçün göyərti (cəfəri, şüyüd)
Bişirmək
- Mal ətini 30-45 dəqiqə pörtlədin.
- Jelatini qablaşmanın üzərindəki təlimata əsasən soyuq suda isladın.
- Mal əti bulyonunu süzün, jelatin əlavə edin, qaynadın, sonra qazın üzərindən götürün.
- Mal ətini kiçik kublara doğrayın və Bonduelle tərəvəz qarışığı ilə qarışdırın.
- Göyərtini şirə gəzdirilmiş yemək üçün formalara tökün, üzərinə isə əti və tərəvəzləri əlavə edin.
- Formaları bulyonla doldurun və 5 saat soyuducuda donmasını gözləyin.