MAL ƏTİ İLƏ ŞİRƏ GƏZDİRİLMİŞ YEMƏK

/ 5
226 Kkal / 100 g
30 min
MAL ƏTİ İLƏ ŞİRƏ GƏZDİRİLMİŞ YEMƏK

Tərkibi

4 porsiyalar
Təzə yerkökü ilə yaşıl noxud1 banka
Jelatin20 g
Mal əti300 g
Dəfnə yarpağı1 əd.
Bəzək üçün göyərti (cəfəri, şüyüd)

Bişirmək

  1. Mal ətini 30-45 dəqiqə pörtlədin.
  2. Jelatini qablaşmanın üzərindəki təlimata əsasən soyuq suda isladın.
  3. Mal əti bulyonunu süzün, jelatin əlavə edin, qaynadın, sonra qazın üzərindən götürün.
  4. Mal ətini kiçik kublara doğrayın və Bonduelle tərəvəz qarışığı ilə qarışdırın. 
  5. Göyərtini şirə gəzdirilmiş yemək üçün formalara tökün, üzərinə isə əti və tərəvəzləri əlavə edin. 
  6. Formaları bulyonla doldurun və 5 saat soyuducuda donmasını gözləyin.

Şirə gəzdirilmiş yeməyi həm böyük formada, həm də kiçik ölçülü porsiya formalarında hazırlamaq olar – beləcə yemək daha tez soyuyar.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox