AĞ LOBYADAN LOBİO
Tərkibi
2 porsiyalar
Ağ lobya 1 banka
Baş soğan 1/2 baş
Sarımsaq2 diş
Yunan qozu125 g
Keşniş 1/2 dəstə
Bitki yağı2 x.q.
Duz zövqə görə
Qırmızı qabıqlı bibər
Bişirmək
- Soğan və sarımsağı təmizləyin, xırda-xırda doğrayın.
- Qazanda bitki yağını qızdırın və tərəvəzləri mütəmadi qarışdırmaqla qızardın.
- Zövqə görə bir neçə acı bibər halqası və ya bir çimdik üyüdülmüş acı istiot əlavə edin.
- Yunan qozlarını bıçaqla doğrayın, qazana tökün, sonra üzərinə Bonduelle ağ lobyasını əlavə edin.
- 20 dəqiqə zəif odda bişirin.
- Ən sonda isə doğranmış keşnişi əlavə edin, zövqə görə duz səpin və qarışdırın.