QARĞIDALILI QARNİR İLƏ BUĞDA BİŞİRİLMİŞ TRESKA
Tərkibi
2 porsiyalar
Təzə qarğıdalı1 banka
Dondurulmuş treska filesi400 g
Yarıbərk pendir150 g
Qara istiot Zövqə görə
Duz Zövqə görə
Bişirmək
- Sobanı 180°C-dək qızdırın.
- Sacın üzərinə çörəkçi kağızı sərin, əvvəlcədən dondurulmuş balığı üzərinə qoyun, duzlayın və 20 dəqiqə bişirin.
- Pendiri sürtgəcdən keçirin. Qarğıdalının suyunu bankadan süzün. Qarğıdalı ilə sürtgəcdən keçirilmiş pendiri dərin kasada qarışdırın.
- Alınan qarışığı mikrodalğalı sobada 2 dəqiqə yüksək gücdə qızdırın.
- Pendir bərkiməmiş süfrəyə verin. Sonda isə hazır yeməyə istiot səpin.