QARĞIDALILI QARNİR İLƏ BUĞDA BİŞİRİLMİŞ TRESKA

/ 5
490 Kkal / 100 g
20 min
QARĞIDALILI QARNİR İLƏ BUĞDA BİŞİRİLMİŞ TRESKA

Tərkibi

2 porsiyalar
Təzə qarğıdalı1 banka
Dondurulmuş treska filesi400 g
Yarıbərk pendir150 g
Qara istiot Zövqə görə
Duz Zövqə görə

Bişirmək

  1. Sobanı 180°C-dək qızdırın.
  2. Sacın üzərinə çörəkçi kağızı sərin, əvvəlcədən dondurulmuş balığı üzərinə qoyun, duzlayın və 20 dəqiqə bişirin.
  3. Pendiri sürtgəcdən keçirin. Qarğıdalının suyunu bankadan süzün. Qarğıdalı ilə sürtgəcdən keçirilmiş pendiri dərin kasada qarışdırın. 
  4. Alınan qarışığı mikrodalğalı sobada 2 dəqiqə yüksək gücdə qızdırın.
  5. Pendir bərkiməmiş süfrəyə verin. Sonda isə hazır yeməyə istiot səpin.

Pendirli qarnirə az miqdarda acı çili bibəri əlavə etməklə ona maraqlı görünüş vermək olar

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox