Brokkoli və püre ilə hinduşka

/ 5
135 Kkal / 100 g
30 min
Brokkoli və püre ilə hinduşka

Tərkibi

1 bir hissə
Seçmə brokkoli kələmi  1/2 paçkanın (200 q)
Hinduşka filesi1 əd.
Kartof4 əd.
Göyərti20 g
Zeytun yağı2 x. q.
Duz Zövqə görə

Bişirmək

  1. Kartofu təmizləyin, hazır olanadək bişirin, suyunun bir hissəsini süzün. Kartofu püre halına gətirin, zövqə görə duzlayın.
  2. Zeytun yağını tavada qızdırın, hinduşka filesini hər üzü 10 dəqiqə olmaqla orta odda qızardın.
  3. Digər tavada Bonduelle brokkolisini hazır olanadək orta odda qızardın.
  4. Hinduşkanı brokkoli və kartof püresi ilə süfrəyə verin, üzərinə xırda göyərti səpin, zeytun yağı tökün.
Kartof püresi incə alınsın deyə, onu ələkdən keçirin.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Resept məhsulları

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox