Brokkoli və püre ilə hinduşka

Tərkibi
1 bir hissə

Hinduşka filesi1 əd.
Kartof4 əd.
Göyərti20 g
Zeytun yağı2 x. q.
Duz Zövqə görə
Bişirmək
- Kartofu təmizləyin, hazır olanadək bişirin, suyunun bir hissəsini süzün. Kartofu püre halına gətirin, zövqə görə duzlayın.
- Zeytun yağını tavada qızdırın, hinduşka filesini hər üzü 10 dəqiqə olmaqla orta odda qızardın.
- Digər tavada Bonduelle brokkolisini hazır olanadək orta odda qızardın.
- Hinduşkanı brokkoli və kartof püresi ilə süfrəyə verin, üzərinə xırda göyərti səpin, zeytun yağı tökün.
Kartof püresi incə alınsın deyə, onu ələkdən keçirin.