TULLAN-DÜŞ: DÜYÜ VƏ TƏRƏVƏZLƏR İLƏ TOYUQ RAQUSU
Tərkibi
Bişirmək
1. Toyuq filesini kublara doğrayın, bitki yağını tavada qızdırın və əti qarışdırmaqla 5 dəqiqə qızardın. Tomatlı sousda ağ lobya və 50 ml su əlavə edin. Qapağını bağlayın və 10 dəqiqə gözləyin.
2. Üzərinə zövqə görə ədviyyat və duz səpin.
3. Toyuq bişənədək brokkolini qablaşmasının üzərindəki təlimata uyğun hazırlayın, sonra boşqaba töküb soyumasını gözləyin.
4. Düyünü qablaşmasının üzərindəki təlimata uyğun ayrıca bişirin.
5. Düyüdın kiçik topa (dovşanın burnu), 2 kiçik pəncə və 2 uzun qulaq hazırlayın, Əvvəlcədən pörtlədilmiş yerkökünü halqalarla doğrayın, sonra isə peçenye üçün formaların köməyiylə güllər kəsin.
6. Souslu toyuq raqusunu boşqaba tökün, düyüdən düzəltdiyiniz dovşanı, brokkolini və markov güllərini ehmalca üzərinə qoyun. Gözlərini və ağzını nori yarpağından düzəldin.