POMİDORLU BADIMCAN RAQUSU
Tərkibi
4 porsiyalar
Ləti təmizlənmiş pomidorlar1 banka
Badımcan2 əd.
Yunan qabağı1 əd.
Şirin bibər1 əd.
Cəfəri 1/4 dəstə
Baş soğan1 baş
Buğda unu1 x.q.
Bitki yağı4 x. q
Duz, istiot Zövqə görə
Bişirmək
- Badımcanları uzunsov doğrayın, qızdırılmış yağda azacıq qızardın.
- Yunan qabaqlarını və şirin bibəri uzunsov doğrayın, soğanı isə xırda-xırda doğrayın.
- Badımcanların üzərinə əlavə edin, 7 dəqiqə qızardın.
- Tərəvəzlərin üzərinə öz şirəsində Bonduelle pomidorlarını əlavə edin, sonra unla qatılaşdırın. Qarışdırın, üzərinə duz və istiot səpin.
- Ən sonda xırda doğranmış cəfərini əlavə edin.