POMİDORLU BADIMCAN RAQUSU

/ 5
142 Kkal / 100 g
15 min
POMİDORLU BADIMCAN RAQUSU

Tərkibi

4 porsiyalar
Ləti təmizlənmiş pomidorlar1 banka
Badımcan2 əd.
Yunan qabağı1 əd.
Şirin bibər1 əd.
Cəfəri 1/4 dəstə
Baş soğan1 baş
Buğda unu1 x.q.
Bitki yağı4 x. q
Duz, istiot Zövqə görə

Bişirmək

  1. Badımcanları uzunsov doğrayın, qızdırılmış yağda azacıq qızardın.
  2. Yunan qabaqlarını və şirin bibəri uzunsov doğrayın, soğanı isə xırda-xırda doğrayın. 
  3. Badımcanların üzərinə əlavə edin, 7 dəqiqə qızardın. 
  4. Tərəvəzlərin üzərinə öz şirəsində Bonduelle pomidorlarını əlavə edin, sonra unla qatılaşdırın. Qarışdırın, üzərinə duz və istiot səpin.
  5. Ən sonda xırda doğranmış cəfərini əlavə edin.

Raqu hazırlayarkən təzə bibər əvəzinə ona Bonduelle leçosu da əlavə edə bilərsiniz.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox