GÖBƏLƏK VƏ PARMEZAN İLƏ QAYMAQLI PASTA
Tərkibi
2 porsiyalar
Doğranmış şampinyon1 banka
Spagetti makaronu200 g
Qaymaq 20%400 ml
Un1 x.q.
Qara istiot 1/2 ç. q.
Duz Zövqə görə
Sürtgəcdən keçirilmiş parmezan50 g
Bişirmək
- Makaronları duzlu suda yarım-bişənədək qaynadın.
- Qaymağı tavaya tökün və qızdırın.
- Un əlavə edin və azacıq qatılaşanadək çənbər ilə çalın.
- Göbələklərin suyunu süzün və onları qaymağın üzərinə tökün, qarışdırın.
- Qazandakı suyu süzün və spagettiylə sousu qarışdırın.
- Süfrəyə verərkən üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş parmezan səpin.