GÖBƏLƏK VƏ PARMEZAN İLƏ QAYMAQLI PASTA

/ 5
410 Kkal / 100 g
20 min
GÖBƏLƏK VƏ PARMEZAN İLƏ QAYMAQLI PASTA

Tərkibi

2 porsiyalar
Doğranmış şampinyon1 banka
Spagetti makaronu200 g
Qaymaq 20%400 ml
Un1 x.q.
Qara istiot 1/2 ç. q.
Duz Zövqə görə
Sürtgəcdən keçirilmiş parmezan50 g

Bişirmək

  1. Makaronları duzlu suda yarım-bişənədək qaynadın.
  2. Qaymağı tavaya tökün və qızdırın.
  3. Un əlavə edin və azacıq qatılaşanadək çənbər ilə çalın. 
  4. Göbələklərin suyunu süzün və onları qaymağın üzərinə tökün, qarışdırın.
  5. Qazandakı suyu süzün və spagettiylə sousu qarışdırın.
  6. Süfrəyə verərkən üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş parmezan səpin.

Bu resepti demək olar ki istənilən növ pasta ilə təkrarlamaq olar. O cemlədən qlütensiz olanla da.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox