Bulka knedlikləri – "houskowe knedliki"

/ 5
60 min
Bulka knedlikləri – "houskowe knedliki"

Tərkibi

1 bir hissə
yumurta4
bulka7
un500 qr
duz2 qaşıq
süd0.5 stəkan

Bişirmək

Knedliklər – ət yeməklərinə ənənəvi çex əlavəsidir. Onlar bulka, kartof və ya mayalı ola bilər, və çox vaxt desert kimi hazırlanır və şirin şəkildə, meyvələrlə birlikdə verilir.

  1. Yumurtaları duzla qarışdırın, sonra un əlavə edin, sonra isə süd və xəmirin içinə çoxlu hava girsin deyə çox yaxşı qarışdırın - bu, xəmirin yumşaq olmasına zəmanət verir
  2. Bulkaları hissələrə doğrayın və dayanmadan qarışdıraraq xəmirə əlavə edin
  3. Qarışdırılmış xəmiri kənara qoyun və 30 dəqiqə gözləyin
  4. 30 dəqiqə sonra xəmirdən uzunsov borular düzəldin və 15 dəqiqə ərzində duzlanmış, qaynamayan suda bişirin, bundan sonra onları digər tərəfə çevirin və daha 5 – 10 dəqiqə bişirin
  5. Bişirdikdən sonra hissələrə doğrayın
  6. Knedliklər mütləq bol souslu qovrulmuş ətin yanında verilir.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox