Tiramisu - maskarpone pendirli italyan deserti

/ 5
60 min
Tiramisu - maskarpone pendirli italyan deserti

Tərkibi

1 bir hissə
amaretto100 ml
maskarpone60 qr
qəhvə6 qaşıq
yumurta sarısı4
şəkər tozu120 qr
biskvit250 qr
su2 stəkan
kakao

Bişirmək

Tiramisu hamını dirçəldə bilər. İnancların əksinə olaraq, onu hazırlamaq çətin deyil, lakin o Dolomitin qarlı təpələrindəki və ya Siciliyanın qumlu çimərliklərindəki tətil xatirələrini canlandırır.
  1. Yumurta sarılarını ağ rəngdə olana qədər şəkərlə yaxşıca qarışdırın, sonra maskarpone əlavə edin və hamar məhlul alınana qədər qarışdırın
  2. Qəhvəni azca suda həll edin, soyudun, amaretto və sərin su əlavə edin. Biskvitləri bu mayedə isladın və qat-qat qoyun, hər bir qatın üzərinə maskarpone kremi sürtün
  3. Kremi soyuducuya qoyun və tam forma alana qədər gözləyin.
  4. Süfrəyə verilmə: Verməzdən əvvəl hər birinin üstünə kakao səpin.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox