Hinduşkalı və şirin qarğıdalılı salat
Tərkibi
1 bir hissə
Gold Bonduelle şirin qarğıdalı170 q
hinduşka filesi150 q
çerri pomidor10 əd.
bibəri1 bolqar
turp4
avokado1
indau100 q
ispanaq100 q
mozarella pendiri40 q
zeytun20
qırmızı çuğundur tozu5
cücərti/mikroqrin10 qəcərti/mikroqrin
reyhan
duz istiot
Bişirmək
Bu salat – yüngül teksturası ilə nahar və ya şam yeməyinə verilə bilən sağlam və dadlı qəlyanaltıdır. Məsləhətlər və göstərişlər: bu salata kətan və balqabaq toxumu kimi müxtəlif toxumları tavada yüngül qovuraraq əlavə edə bilərsiniz.
- Tərəvəzləri doğrayın: çerri pomidoru, bolqar bibəri, turp və avokado.
- Hinduşka filesini duz, istiot, zeytun yağı, reyhanla ədviyyələndirin və sobada 180°С-də 20 dəqiqə ərzində bişirin.
- Döş ətini kiçik zolaqlar şəklində doğrayın və qırmızı çuğundur tozu səpin.
- Bir qabda ispanaq, indau, mozzarella pendiri, şirin qarğıdalı, bolqar bibəri, çerri pomidor, avokado, zeytun və turp qoyun, yağ, balzam sirkəsi və reyhan əlavə edərək yaxşı qarışdırın.
- Положите сначала салат в тарелку, а сверху - полоски из индейки и ростки. Əvvəlcə salatı bir boşqaba qoyun, üzərinə hinduşka tikələrini və cücərtini əlavə edin.