“PAYTAXT” SALATI

/ 5
350 Kkal / 100 g
40 min
“PAYTAXT” SALATI

Tərkibi

6 porsiyalar
Yaşıl noxud  1/2 banka
Marinada qoyulmuş xiyar150 g
Toquq əti filesi400 g
Yumurta3 əd.
Kartof300 g
Yerkökü1 əd.
Göy soğan3 sap
Xama150 g
Duz1 ç. q.
Qara istiot3 çimdik

Bişirmək

  1. Toyuğun döş ətinin üzərinə ətirli noxud və dəfnə yarpağı əlavə etməklə onu 20 dəqiqə pörtlədin.
  2. Kartofu təmizləyin və kiçik kublara doğrayın. Eynisini yerköküylə də edin.
  3. Kartofla yerkökünü ayrı qazanlarda olmaqla hazır olanadək 5-7 dəqiqə qaynayan duzlu suda bişirin.
  4. Yumurtaları bərk bişirin: suyu qaynadın, yumurtaları qaşığın köməyiylə ehmalca suya qoyun, 11 dəqiqə bişirin, sonra üzərinə soyuq su tökün.
  5. Toyuğun soyumuş döş ətini, yumurtaları və maranida qoyulmuş Bonduelle xiyarlarını kublara, göy soğanı isə halqalarla doğrayın.
  6. Bütün inqrediyentləri qarışdırın və üzərinə xama tökün, zövqə görə duz və istiot səpin.

Salatı daha faydalı hazırlamaq üçün kartof əvəzinə kərəviz kökündən istifadə etmək olar.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Resept məhsulları

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox