Rukkola, qara zeytun və kərəviz soğanı ilə yaşıl salat

/ 5
250 Kkal / 100 g
10 min
Rukkola, qara zeytun və kərəviz soğanı ilə yaşıl salat

Tərkibi

1 bir hissə
Hisə verilmiş qızılbalıq ilə “Oxiblanka” qara zeytunu1 banka (300 q)
“Buxarda” noxudu (türk noxudu) 1/4 banka (75 q)
Rukkola70 g
Kəvər soğanı50 g
Zeytun yağı2 x. q.
Balzamik krem1 x.q.

Bişirmək

 

  1. Kərəviz soğanını nazik halqalarla doğrayın və zeytun yağında qızardın. 
  2. Rukkola ilə noxudu dərin kasada qarışdırın, üzərinə kərəviz soğanı ilə qara zeytunları əlavə edin.
  3. Salatı üzərinə balzamik krem tökün və süfrəyə verin.

 

Dadı acı olan rukkola almısınızsa, onu 10-15 dəqiqəlik duzlu suda saxlayın. Sonra kağız dəsmalla qurudun.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox