Qarğıdalılı və pestolu burrata pendiri

/ 5
20 min
Qarğıdalılı və pestolu burrata pendiri

Tərkibi

1 bir hissə
GOLD Bonduelle şirin qarğıdalı340 q
burrata pendiri1
черри помидору10
parmezan50 q
böyük çörək dilimi2
ovuc sidr qozu1
ovuc indau1
sarımsaq2
yarpaq pişikotu
reyhan
zeytun yağı4 q.
duz1 x.q.
istiot

Bişirmək

Çox dadlı və sadə resept Məsləhətlər və göstərişlər: Burrata - bu xüsusi pendirdir. Bu, kiçik ölçülü mozzarella parçaları ilə qarışdırılmış yağlı xama ilə doldurulmuş bir kisədir.
  1. Pesto sousu üçün sürtkəcdən keçirilmiş parmezan, indau, sarımsaq, sidr qozu, pişikotu yarpaqları, zeytun yağı və reyhan lazımdır. Onu yaxşı qarışdırın. Daha duru konsistensiya üçün bir qədər su əlavə etmək olar.
  2. 2 dilim çörəyə pesto sousu yaxın. Onları əvvəlcədən 200°С-dək qızdırılmış sobaya 4-5 dəqiqə qoyun.
  3. Mayeni süzdükdən sonra qarğıdalını çerri pomidorla birlikdə tavaya qoyun və bir qədər pesto sousu əlavə edin.. Hamsı birlikdə qəhvəyi rəng alana və xırçıltılı olana qədər saxlayın. Duz və istiotla ədviyyələndirin
  4. Qızarmış çörəkləri sobadan çıxarın və üzərinə isti qarğıdalı ilə birlikdə çerri pomidoru və pişikoti əlavə edin. Yumşaq olması üçün otaq temperaturunda yarım saat saxlanmış burrata pendirini üzərinə əlavə edin. Burrata pendirinə pesto sousu çəkin. Reyhan yarpaqları ilə bəzəyin.
Məsləhətlər və göstərişlər: Burrata - bu xüsusi pendirdir. Bu, kiçik ölçülü mozzarella parçaları ilə qarışdırılmış yağlı xama ilə doldurulmuş bir kisədir.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox