Düyü və qırmızı lobya ilə doldurulmuş pomidorlar

/ 5
50 min
Düyü və qırmızı lobya ilə doldurulmuş pomidorlar

Tərkibi

1 bir hissə
qırmızı lobya Bonduelle200
pomidor6
arborio düyüsü120 q
parmezan100 q
ispanaq150 q
kapers10
qırmızı soğan1
limon 1/2
sarımsaq2
sidr qozası3
yarpaq kahı5
ovuc indau1
dəstə cəfəri2
reyhan yarpaqi
zeytun yağı2 x.q.

Bişirmək

Ənənəvi tərkibli parlaq yemək
  1. Qırmızı soğanı, cəfərini və sarımsağı xırda doğrayın. Pomidorların içini çıxarın və sonradan istifadə etmək üçün saxlayın. Düyünü qablaşdırmanın üzərində qeyd olunan vaxta uyğun suda qaynadın.
  2. Cəfəri, sarımsaq, indau, reyhan yarpaqları, sidr qozaları, azca zeytun yağı, limon qabığı, parmezan, kahıdan sous hazırlayın və onları birlikdə blenderdə qarışdırın. Pesto sousu yeməyə rəng və ləzzətli ətir verəcək.
  3. Tavada az miqdarda zeytun yağında tər ispanağı və qırmızı soğanı qızdırın, qaynadılmış arborio düyüsünü, əvvəlcədən suyu süzülmüş qırmızı lobyanı, kapersləri, parmezanı və pomidorların içini əlavə edin.
  4. Bu qarışığı pomidorların içinə doldurun və öncədən 180°С-dək qızdırılmış sobaya yerləşdirin və 25 dəqiqə bişirin.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox