Fatta - ət şorbası

/ 5
150 min
Fatta - ət şorbası

Tərkibi

1 bir hissə
mal əti500 q
soğan
yağ3 qaşıq
sarımsaq5
sirkə1 qaşıq
dənə hil1
bişmiş düyü2 stəkan
qızdırılmış çörək
duz və istiot zövqə görə

Bişirmək

Fatta ət şorbasını misir xristianları Böyük Oruc, Pasxa bitdikdən sonra birinci yemək kimi hazırlayırlar

  1. Əti qaynadın, doğranmış soğan və ədviyyat əlavə edin.
  2. Ət yumşalandan sonra, bulyonu ayrı qazana tökün.
  3. Tavada 2 qaşıq yağ qızdırın, əti qızardın.
  4. Sarımsağı ayrıca qızardın.
  5. Ət bulyonuna ət, sirkə və sarımsaq əlavə edin, ədviyyat tökün və hazır olana qədər bişirin.
  6. Sonda düyü əlavə edin.
  7. İsti halda qızardılmış çörəklə verin.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox