Pomidoru və şüyüdlü yaşıl lobya

/ 5
15 min
Pomidoru və şüyüdlü yaşıl lobya

Tərkibi

1 bir hissə
yaşıl lobya400 q
çerri pomidoru10 ədəd
bolqar biberi1
sarımsaq4
şüyüd1 dəstə
tərəvəz bulyonu1 stəkan
zeytun yağı5
noxud cücərtiləri
qara duz
duz
istiot

Bişirmək

Bol şüyüd və sarımsaqlı isti lobyalı yemək! Çox sadə və dadlı. Süfrəyə həm qəlyanaltı, həm də əsas yemək kimi verilə bilər.
  1. Sarımsağı iri-iri dilimləyin və tavada zeytun yağında qızardın, nazik doğranmış bolqar bibərini əlavə edin. Duz, istiot və dondurulmuş yaşıl lobyanı əlavə edib qızardın.
  2. İkiyə böldüyünüz çerri pomidorlarını, tərəvəz bulyonunu əlavə edib, 4-5 dəqiqə buğda bişirin. Sonda doğranmış şüyüdü əlavə edin.
Boşqabı Kala Namak kimi tanınan qara Hindistan duzu ilə bəzəyə bilərsiniz. Bu vulkanik duz Hindistan və Pakistanda çox populyardır və həmin regionların bir çox spesifik yeməklərində istifadə olunur.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox