Mal əti və ağ lobya lobyalı salat
Tərkibi
1 bir hissə
ağ lobya Bonduelle100 q
mal əti200 q
yaşıl kahı100
aysberq kahısı80 q
kasnı60 q
çerri pomidoru5
bolqar bibəri 1/2
çili biberi1
qırmızı soğan1
lazanya1
teriyaki sousu20 q
ağ şərab30 ml
tərəvəz bulyonu50 ml
kərə yağı10 q
teriyaki sauce20 q
reyhan
qaraqiniq
hisə verilmiş qırmızı istiot
yağ
duz
istiot
Bişirmək
Möhtəşəm yay yeməyi
- Bolqar bibərini kubik şəklində doğrayın, çerri pomidorlarını yarıya bölün, soğanı - xırda-xırda, lazanyanı - üçbucaq şəklində, aysberq kahısını və çili bibərini - xırda tikələr şəklində doğrayın. Sonra mal ətini liflərinə perpendikulyar şəkildə doğrayın.
- Mal ətini yağda qızardın, duz, istiot, reyhan, qaraqınıq və hisə verilmiş qırmızı bibər qatın, kərə yağını, qırmızı soğanı, bolqar bibərini və çili bibərini əlavə edin. Üzərinə ağ şərab tökün və şirin çili sousunu, teriaki sousunu və tərəvəz bulyonunu əlavə edin.
- Lazanya üçbucaqlarını isti yağda qızardın.
- Kahı, indau, çerri pomidoru, ağ lobya, mal əti və sousu qaba yığın, üzərindən isə qızardılmış lazanya üçbucaqlarını düzün.