Ayntopf - tam nahar

/ 5
60 min
Ayntopf - tam nahar

Tərkibi

1 bir hissə
şampinyon300 q
maləti bulyonu1 lit
qaynadılmış mal əti300 q
çanaq makaronları100 q
yerkökü1
bitki yağı
xama4 qaşıq
duz istiot

Bişirmək

Almanca "bir qazan" mənasında olan "Ayntopf" yeməyi çox qidalandırıcı və doyumlu bir yeməktir.
  1. Makaronları duzlanmış suda qaynadın, suyu süzün.
  2. Mal ətini zolaqlara doğrayın, göbələk və yerkökünü – kiçik kublarla doğrayın.
  3. Ət və kök əlavə edin, hamısının üzərinə isti bulyon tökün, 10 dəqiqə pörtlədin.
  4. Xama əlavə edin və qarışdırın, ədviyyatlar əlavə edin.
  5. Makaronla qarışdırın.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox