Paprikaş

/ 5
30 min
Paprikaş

Tərkibi

1 bir hissə
donuz əti və ya quş əti0 kq
qırmızı bibər3
pomidor2
soğan1
x.q un
turş xama100 ml
duz üyüdülmüş istiot zövqə görə

Bişirmək

Paprikaş – əsas inqrediyentləri bibər və ət olan, səciyyəvi əlavəsi isə xama olan ənənəvi macar yeməyidir.

  1. Soğanı xırda şəkildə doğrayın, qızılı rəngə qədər piydə qızardın. Xırda doğranmış əti və üyüdülmüş istiotu əlavə edin, biraz qızardın. Sonra yarım stəkan su tökün və hazır olana qədər gözləyin.
  2. Pörtlədilmiş ətə qırmızı bibər və pomidor əlavə edin.
  3. Unu üç qaşıq su və xamada qarışdırın, tədricən qarışığı tərəvəzli ətə əlavə edin. Qarışdıraraq qazana salın.
  4. İsti şəkildə verin, xama və paprika ilə bəzəmək olar.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox