Boqraç (şorba-qulyaş)

/ 5
60 min
Boqraç (şorba-qulyaş)

Tərkibi

1 bir hissə
yaşıl lobya doğranmış Bonduelle1 konserva
maləti0 kg
kartof0.5 kg
bibər3
pomidor3
yerkökü1
cəfəri1 dəstə
kərəviz1
baş soğan1
sarımsaq1
günəbaxan yağı
duz və istiot zövqə göré

Bişirmək

Macar şorba-qulyaşı öz başlanğıcını kəndli mətbəxinin ənənələrindən götürür. Bu qidalandırıcı, doyumlu yemək, sürtgəcdən keçirilmiş şirin bibərdən başqa biz həmçinin bir qədər istot da əlavə etsək, soyuq axşamlarda isinməyə kömək edəcək.

  1. Soğanı təmizləyin və doğrayın. Qazanın dibində günəbaxan yağını qızdırın, soğan və xırdalanmış sarımsaq əlavə edin, qızılı rəngə qədər qızardın.
  2. Mal ətini hissəciklərə doğrayın, üyüdülmüş istiot və duzla qazana əlavə edin, su tökün və hazır olana qədər bişirin
  3. Suyun bir hissəsi buxarlandıqdan sonra, daha 1 litrə qədər su və kub şəklində doğranmış tərəvəzlər əlavə edin: paprika, pomidor, yerkökü, cəfəri, kərəviz. Bir daha qaynadın.
  4. Xırda doğranmış kartof və doğranmış qabıqlı lobyanı (qabıqları iki hissəyə ayırın və ya artıq kəsilmiş lobyadan, məsələn, donmuş lobyadan istifadə etmək olar) əlavə edin və bütün inqrediyentlərin yumşaq olması, lakin dağılmaması üçün əlavə olaraq təxminən 15 dəqiqə bişirin.
  5. Şorba-qulyaş isti halda verilir, ona çörək və qırmızı quru şərab uyğun gələr.
  6. Şorba-qulyaş isti halda verilir, ona çörək və qırmızı quru şərab uyğun gələr.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox