Donuz ətli yaşıl paxlalar

/ 5
40 min
Donuz ətli yaşıl paxlalar

Tərkibi

1 bir hissə
yaşıl paxla Bonduelle400 q
doğranmış donuz əti300
bulqur80 q
tomat şirəsi20 ml
su240 ml
zeytun yağı4 qaşıq
soğan1
sarımsaq3
istiot
qurudulmuş qaraot
qurudulmuş reyhan
yaşıl cəfəri

Bişirmək

Biz erməni mətbəxinə daxil olduq və ət, bulqur və ədviyyatla birlikdə bişirilmiş yaşıl paxlalar dadlı və doyurucu yeməkdir.
  1. Əti yuyun və kub şəklində doğrayın və 20 dəqiqə qazanda qaynadın
  2. Suyu qazanda qaynadın, qaynadıqdan sonra bulquru əlavə edin və 5 dəqiqə qaynadın, sonra sobanı söndürün və qazanın ağzını qapaqla örtüb 15 dəqiqə gözləyin.
  3. Zeytun yağını isti tavaya qoyun, doğranmış soğanı əlavə edin və 5 dəqiqə sərtləşdirin, sonra doğranmış sarımsağı ədviyyatlarla birlikdə əlavə edin və ləzzətləri birləşdirmək üçün 10 dəqiqə birlikdə saxlayın. Qaynadılmış ətə 5 xörək qaşığı su ilə (ət qaynadılmış su ilə) və pomidor suyu əlavə edib 5 dəqiqə daha bişirin, sonra yaşıl paxlanın suyunu qurudun və digər inqrediyentləri üstünə əlavə edib 5 dəqiqə daha odda saxlayın sonra ocağı söndürün və üzərinə doğranmış yaşıl cəfəri səpin.
  4. Masaya vermək üçün bulquru boşqaba qoyun və bişirilmiş paxlaları üstünə qoyun.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox