Göbələk, qurudulmuş pomidor və indau ilə rizotto

/ 5
40 min
Göbələk, qurudulmuş pomidor və indau ilə rizotto

Tərkibi

1 bir hissə
Bonduelle Marinə edilmiş göbələk170 q
tərəvəz həlimi750 ml
arborio düyüsü250 q
qurudulmuş pomidor100 q
qerri pomidoru80
indau50 q
soğan1
parmesan100 q
kərə yağı100 q
quru ağ şərab60 ml
ağ istiot
xörək duzu

Bişirmək

Dadlı və asan hazırlanan resept: göbələkli təzə rizotto.
  1. Soğanı, qurudulmuş və təzə pomidoru xırda doğrayın, parmesan pendirini kiçik dilimlərə ayırın.
  2. Yağı böyük tavada orta və ya güclü odda qızdırın. Soğan əlavə edin və 3 dəqiqə ərzində qovurun. Göbələyi əlavə edin, 2 dəqiqə saxlayın, sonra düyünü əlavə edin. Odu orta və ya zəif səviyyəyədək azaldın və qarışdırın. Şərabı tökün və yavaş Şərabı tökün və yüngülcə qarışdırın, düyünün mayeni qəbul etməsinə şərait yaradın.
  3. Qurudulmuş pomidoru, tərəvəz həlimini, duzu, istiotu, parmesan pendirini əlavə edin və düyünün tamamilə bişdiyindən əmin olmağa çalışın.
  4. Çerri pomidoru, indau və parmesan pendiri əlavə edin.
Məsləhətlər və göstərişlər: Ən yaxşı dad və görünüş üçün maye xama əlavə edə bilərsiniz.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox