Kornişonlu orijinal mitbollar.

/ 5
45 min
Kornişonlu orijinal mitbollar.

Tərkibi

1 bir hissə
Bonduelle kornişonu10
ət300 qiymə
ağ kartof4
içlik üçün pendir4
şirin xardal4
fransız xardalı2
bal1 x.q
dəstə cəfəri1
yaşıl kahı yarpağı
bulka2 küncütlü
rozmarin budaqcığı1
keklikotu budaqciği1
sarımsaq1
qırmızı çili biberi1
qırmızı soğan1
turp3
yaşıl soğan1

Bişirmək

Klassik mitbolları yeni şəkildə təqdim etmək olar!
  1. Kartofu yuyun və onu isti sobaya 30 dəqiqə ərzində 180°C temperaturda bişirin.
  2. Həmin vaxt yaşıl və qırmızı soğanı dilimləyin, marinə edilmiş xiyarı uzununa bulkaları isə yarıya bölün.
  3. Şirin xardal, fransız xardalı, bal və doğranmış cəfəridən sous hazırlayın.
  4. Çəkilmiş ətə forma verin (paslanmayan poladdan halqa istifadə edə bilərsiniz) sonra az miqdarda yağlanmış isti qrilə qoyun, qızartma qabda qoyun, 6-7 dəqiqə saxlayın sonra çevirin. Siz həmçinin qrilə bulkaları qoya bilərsiniz.
  5. Kartofu bir qaba və ya boşqaba qoyun, üzərini 4 hissəyə kəsin, pendir əlavə edin və yaşıl soğan səpin. Yanına burger bulkası qoyun, xardal sousu yaxın, kahı, duzlu xiyar, mitbol və qırmızı soğan əlavə edin.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox