Yaşıl zeytunlu və göbələkli linqin makaronu
Tərkibi
1 bir hissə
Bonduelle çəyirdəksiz zeytun50
linqin makaronu160 q
şampinyon6
bərk pekorino pendiri50 q
Kərə yağı3
cəfəri2 ovuc
ağ şərab 1/2
toyuq bulyonu1 fincan
sarımsaq3
Fransız xardalı1
qurudulmuş pomidor4
reyhan yarpağı3
zeytun yağı
duz istiot
Bişirmək
Sadə və dadlı birləşmə! İsti makarona əlavə olunan zeytun və göbələk qarışığı yeməyə zəngin dad və aroma verir
- Makaronu duzlu və az miqdarda yağlı qaynar suda qablaşdırmanın üzərində göstərilmiş tövsiyə edilən müddət ərzində qaynadın.
- Bir tavada az miqdarda kərə yağı əridin və göbələkləri sarımsaqla qovurun (Ağ şərabı və toyuq bulyonunu əlavə edin) və hamısını birlikdə yenidən qaynadın. Qurudulmuş pomidor, cəfəri, zeytun, duz, istiot və sonda qaynadılmış linqin makaronunu əlavə edin.
- Makaronu çəngəl ilə yuvarlayın və bir boşqaba qoyun, üzərinə bərk pekorino pendirini səpin və bir neçə reyhan yarpağı əlavə edin.