Puçero - ət qulyaşı

/ 5
120 min
Puçero - ət qulyaşı

Tərkibi

1 bir hissə
qırmızı lobya Bonduelle500
mal əti2 kq
toyuğun döş eti4
təzə donuz döş əti400 q
donuz sosiskası6
baş soğan1
soğanı1
kartof5
kök5
balqabaq qabaq1 kq
batat5
kələm1 baş
körpə qarğıdalı5
istiot duz

Bişirmək

Bu qulyaş müxtəlif növ ət və tərəvəzlərdən hazırlanır, onu bir qazanda pörtlətmək lazımdır. Argentina sakinləri əti, bulyonu və tərəvəzləri ayrıca yeyirlər.

  1. Böyük qazanda 5 litr duzlanmış su qaynadın, dörd hissəyə ayrılmış soğan, kəvər soğan, qara istiot və mal əti əlavə edin. 45 dəqiqə bişirin.
  2. Sonra həmin qazana toyuğun döş ətini, donuzun döş ətini, sosiskaları, kub şəklində doğranmış kartof və batatları, saman şəklində doğranmış yerkökü və balqabağı və böyük parçalarla doğranmış kələmi əlavə edin.
  3. Tərəvəzləri az bişirin, qazandan çıxarın və ayırın.
  4. Puçero hazırlandığı müddətdə, qazanda suyu qaynadın, duzlayın və lobyanı bişirin (əvvəlcədən bir gecə onu islatdıqdan sonra).
  5. Hazır ət, sosiska və donuzun döş ətini doğrayın.
  6. Əti böyük boşqablarda tərəvəz, lobya və qarğıdalı ilə verin. Hər şey isti olmalıdır.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox